Receptů na zdravé dezerty z kvalitních surovin není nikdy dost! Recept na tento ovesný koláč se skládá z pár ingrediencí, je velmi jednoduchý a samozřejmě si skvěle pochutnáte. Základ tvoří ovesné vločky, které jsou skvělým zdrojem komplexních sacharidů a vlákniny. Jako zdroj bílkovin je v receptu použitý veganský protein a jako sladidlo je použitý erythritol, který má glykemický index 0 a neobsahuje žádné kalorie.
Toto ořechové máslo si doslova zamilujete a budete mít problém se od něj odtrhnout! Chuťově velmi připomíná rafaelo a přitom neobsahuje žádný cukr. Složení je velmi jednoduché, obsahuje pouze kešu, mandle a kokos. Nenajdete v něm žádné konzervanty ani palmový olej. Máslo je vhodné i pro vegany. Své využití najde při vaření, pečení, na ozdobení lívanců či snídaňové kaše nebo jen tak na lžičku, když Vás honí mlsná.
Mohlo by Vás zajímat:
Hledáte tip na svačinu, kterou máte rychle hotovou a můžete si jí vzít sebou do práce či do školy? Pak se nechte inspirovat naším jednoduchým receptem na jablečný koláček.
Pokud máte rádi tradiční jablečný koláč, pak vyzkoušejte náš jednoduchý recept fit verzi tohoto oblíbeného koláče. V receptu nebyl použit žádný přidaný cukr, korpus je slazený erythritolem.