Pokud Vás po obědě honí mlsná, pak je tento jednoduchý recept přímo pro Vás. Tyto borůvkové muffiny Vás ohromí skvělou chutí a zároveň se nemusítě bát výčitek. Bez obsahu přidaného cukru a s extra bílkovinami a vlákninou.
Toto lyofilizované ovoce je skvělou alternativou k čerstvému. Jeho hlavní výhodou je, že se Vám nezkazí jako čerstvé ovoce, tudíž ho nemusíte sníst hned. Lyofilizace je sušení hlubokým mrazením za velmi nízkého tlaku. Díky tomuto procesu si ovoce zachovává většinu minerálů a vitamínů, dále původní texturu a vůni. Lze ho přidat do pečení, vaření, smoothie, do jogurtu nebo je skvělé jen tak na zobání.
Mohlo by Vás zajímat:
Pokud hledáte jednoduchý recept na chutný koláč ve FIT verzi zcela bze přidaného cukru, tak jste tady správně! Koláč je vláčný a chuťově výborný díky kombinaci jablek, skořice a tvarohu.
Jak zdravě snídat? Vhodné potraviny na snídani.Snídaně je základ dne? Rozhodně ne pro všechny. Výživový specialista Petr Havlíček odpovídá na nejčastější otázky spojené se zdravou snídaní.