Tvaroh dodá každému těstu vláčnost a...bílkoviny :) Vyzkoušejte náš dnešní recept na strouhaný tvarohový koláč.
Pokud budete chtít nahnat bílkoviny navíc, vyměňte kokosový cukr za protein. Protein tvaroh skvěle dosladí a nutričně bude vycházet ještě lépe.
NÁŠ TIP: Pro veganskou verzi nahraďte klasické máslo kokosovým olejem. Například tím od Lifelike. Panenský kokosový olej je jedním z nejuniverzálnějších olejů. Řadí se mezi superjídlo s účinky na zdraví a jedinečným využitím v kuchyni, dokonce i v kosmetice. Použít můžete také jakékoli ořechové máslo.
Mohlo by vás zajímat:
Sezonní dýňové lívanečky navíc doplněné o dávku bílkovin jsou tím pravým jak se navnadit na podzimní atmosféru, uspokojit své chuťové pohárky a navíc zůstat fit.
Dnešní recept je opět s dýní v hlavní roli. Dýně k podzimu neodmyslitelně patří, navíc obsahuje velké množství mikroživin, vlákniny a naopak nízké množství sacharidů. Vyzkoušejte náš dnešní recept na proteinovou bábovku s dýní a kakaem.