Skořice je kůra Skořicovníku cejlonského. Jedná se o jedinou pravou a nejkvalitnější skořici, která existuje. Kůra stromu má světle hnědou barvu a po usušení se sama namotá do tenkých svitků. Až poté se mele na jemný prášek. Skořice je v certifikované BIO kvalitě a tudíž nebyly použity pesticidy ani jiné škodlivé látky. Rovněž nebyly použity konzervační látky ani umělá barviva. Ja tak zachováno jemné aroma a chuť bez jakýkoli stop hořkosti. Cejlonská skořice obsahuje mnohonásobně více cinnamaldehydu. Látky, která určuje silné aroma skořice a intenzitu chuti.
✅ skořice nejvyšší kvality
✅ skořice má antiseptikcé účinky
✅ podporuje optimální hladinu cukru v krvi
✅ zlepšuje metabolismus tuků
✅ má zahřívací účinky
✅ podporuje trávení a funkce žaludku
Balení: 100 g
Minimální trvanlivost: viz obal
Upozornění: skladujte v suchu, v uzavřeném obalu
Výživové údaje |
ve 100 g
|
Energetická hodnota |
887 kJ/216 kcal
|
Tuky |
0,3 g
|
z toho nasycené mastné kyseliny |
0,2 g
|
Sacharidy |
18,9 g
|
z toho cukry |
0 g
|
Vláknina |
61,5 g
|
Bílkovina |
3,7 g
|
Sůl |
0,2 g
|
Složení: Cejlonská skořice v BIO kvalitě