Karob (svatojánský chléb) je chutnou alternativou kakaa. Pochází ze stromu s názvem rohovník obecný, který roste hlavně na Středním východě. Zde se pěstuje už nejméně 4 000 let. Vzhledem k přirozeně nasládlé chuti nevyžaduje karob obohacení cukrem. Díky jemné konzistenci není třeba ani přidávat velké množství tuku, což je při výrobě čokolády běžné.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
✅ chutná alternativa kakaa
✅ jemná konzistence
✅ biokvalita
Balení: 500 g
Minimální trvanlivost: Viz. obal
Upozornění: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.
Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněný.
Výživové údaje: | 100 g |
Energetická hodnota | 1529 kj/354 kcal |
Tuky | 4 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 1 g |
Sacharidy | 65 g |
- z toho cukry | 38 g |
Bílkoviny | 4,9 g |
Sůl | 0,02 g |
Složení: karobový prášek světlý *
* produkt kontrolovaného ekologického zemědělství