Prodej byl ukončen
Prohlédněte si nabízené alternativy.
Celozrnná pšeničná mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub. Široké využití v kuchyni. Vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh.
Když jídlo připravíte z celozrnné mouky, může mít tmavší zabarvení, než jste zvyklí. Tmavší barva ale neubírá pokrmu na chuti, právě naopak. Celozrnná mouka krásně voní i dobře chutná.
Využití:
Mouka neobsahuje žádné přidané látky zamezující hrudkovitost, regulující kyselost nebo zlepšující kvalitu mouky. Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Dávkování: Určeno k přímé spotřebě
Balení: 1000 g
Minimální trvanlivost: Viz. obal
Upozornění: Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem.
Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněný.
Nutriční informace na 100g
|
|
Energetická hodnota
|
1 418 kJ / 339 kcal
|
Tuky:
|
1,9 g
|
z toho nasycené mastné kyseliny:
|
0,3 g
|
Sacharidy:
|
72,6 g
|
z toho cukry:
|
0,4 g
|
Bílkoviny:
|
13,7 g
|
Sůl:
|
0,01 g
|
Složení: PŠENICE*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním postupem. Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů.
Krásně provoní muffiny, zákusky i palačinky. Zahustí polévky, omáčky a dodá vašim pokrmům šmrnc.
Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyni samotná, ale i v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.