Prodej byl ukončen
Prohlédněte si nabízené alternativy.
Agávový sirup je zahuštěná šťáva z kaktusů agáve. Podle způsobu filtrace se vyrábí agávové sirupy tmavší či světlejší barvy. Odlišnost můžeme kromě barvy pozorovat i u chuti, neboť světle zbarvené sirupy mají neutrálnější chuť. I proto jsou používány spíše tam, kde je zapotřebí dodat pokrmům sladkost, ale zároveň nechcete ovlivnit chuť jídla. Světlý agávový sirup je velmi univerzální pomocník.
Naproti tomu tmavší agávové sirupy chutnají lehce do karalemova a jsou výborné pro ochucení kaší, ať už zvolíte jáhlovou, ovesnou či rýžovou, k doslazení raw dezertů, k ochucení smoothies či mléčných koktejlů.
Nezapomeňte, že sladivost agávového siripu je vysoká, proto jej můžete použít méně.
✅ domácí zmrzliny
✅ ovocné želé z agaru
✅ tofu krém, puding
✅ domácí rostlinná mléka
✅ sušenky, bábovky, koláče, muffiny...
✅ podpora kynutých těst
✅ domácí limonáda, ledový čaj, smoothies
✅ marmelády, džemy
Použití: Určenu k přímé spotřebě.
Balení: 250 ml
Minimální trvanlivost: Viz obal
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobek je vyroben v závodu se zpracováním mléčných produktů, lepku, oxidu siřičitého, sóji, vajec, oříšků, ryb a korýšů.
Výživové údaje na 100 ml
|
|
Energetická hodnota 1 646 kJ / 392 kcal
|
|
Tuky:
|
0,0 g
|
z toho nasycené mastné kyseliny:
|
0,0 g
|
Sacharidy:
|
98,0 g
|
z toho cukry:
|
98,0 g
|
Bílkoviny:
|
0,0 g
|
Sůl:
|
0,08 g
|
Složení: Agáve*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Tento zajímavý druh cukru se vyrábí z mízy květů kokosových palem. Hodí se všude tam, kam byste použili třtinový cukr
Třtinový cukr má nezaměnitelnou přírodní vůni po ovoci, jablku a medu. Můžete ho v kuchyni používat jako běžný cukr.
Třtinová sušená šťáva má podobnou chuť a vůni jako med. Vychutnejte si ji v biokvalitě jako sladidlo i dochucovadlo slaných pokrmů.