Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.
Pohankové vločky se vyrábí napařením a rozlisováním pohankových krup. Díky tomu, že byly tepelně ošetřeny, nepotřebují oproti syrovému zrnu žádnou nebo téměř žádnou úpravu.
Použití: Vařte 2 minuty ve vodě, mléce nebo rostlinném nápoji. Můžete je také přelít vroucí vodou a nechat 3 minuty odstát.
Balení: 250g
Minimální trvanlivost: Viz obal
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Energetická hodnota na 100g 1 530 kJ / 361 kcal
|
|
---|---|
Tuky:
|
3,0 g
|
z toho nasycené mastné kyseliny:
|
1,0 g
|
Sacharidy:
|
71,0 g
|
z toho cukry:
|
2,0 g
|
Bílkoviny:
|
12,0 g
|
Sůl:
|
0,0 g
|
Složení: Vločky pohankové*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství