Rýžové vločky jsou přirozeně bezlepkové, ale přesto bohaté na všechny živiny, které jsou obsaženy v jiných druzích obilných vloček - jsou vynikajícím zdrojem: komplexních sacharidů vlákniny a některých vitamínů a minerálů.
Návod k přípravě: 1 dávku 50g zalijte horkou vodou, nechte 3 minuty odstát a poté použijte jako přílohu do kaše nebo z nich uvařte kaši jako z ovesných vloček.
Balení: 1000 g
Minimální trvanlivost: Viz. obal
Upozornění: Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.
Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněný.
Výživové údaje
|
100 g
|
Energetická hodnota
|
1474 kJ/352 kcal
|
Bílkoviny
|
7 g
|
Sacharidy
|
78 g
|
- z toho cukry
|
2 g
|
Tuky
|
0,6 g
|
- z toho nasycené mastné kyseliny
|
0 g
|
- z toho transmastné kyseliny
|
0 g
|
- z toho mononenasycené
|
0 g
|
- z toho polynenasycené
|
0 g
|
Vláknina
|
2 g
|
Sůl
|
0 g
|
Vápník
|
0 mg
|
PHE
|
350 mg
|
Složení:
100 % rýžové vločky