|
180 g
citron
|
389 Kč
skladem
|
389 Kč
|
|
|
180 g
malina
|
389 Kč
skladem
|
389 Kč
|
|
|
180 g
jablko
|
389 Kč
Momentálně nedostupné
|
389 Kč
|
|
Pro zajištění vysokého standardu našeho produktu využíváme italský kolagenový peptidový hydrolyzát značky ITALGEL (Calf skin), který je vyráběn pomocí enzymatické hydrolýzy. Tento proces efektivně rozkládá proteinové řetězce na nízkomolekulární struktury. Díky tomu dosahuje špičkové kvality kolagenových peptidů s molekulovou hmotností mezi 1500 a 5000 daltony (Da), což zlepšuje jejich vstřebávání. V patentovaném procesu je získán velmi čistý kolagen, při němž jsou extrahována jednotlivá vlákna, čímž se udržuje jejich přirozená struktura. Následná jemná tepelná úprava umožňuje rozklad kolagenových vláken na kratší proteinové podjednotky, které jsou enzymaticky štěpeny na malé hydrolyzované peptidy, poskytující snadno využitelné "stavební cihly". Pro dokončení výrobního procesu je využívána špičková technologie sušení, která zajistí peptidy v přesně definované velikosti. Výsledný produkt je vysoce rozpustný i ve studené vodě, hypoalergenní, stabilní a snadno vstřebatelný.
Kyselina hyaluronová je známá též jako hyaluronát sodný, je přirozenou součástí mezibuněčné hmoty, které vytváří naše buňky v našem těle. Spolu s kolagenem a elastinem je jednou z hlavních složek pojivové tkáně, která obklopuje naše kožní buňky. Mladá, zdravá pleť obsahuje velké množství kyseliny hyaluronové, ale s rostoucím věkem její produkce v pleti klesá a snižují se její stávající zásoby. GreenFood Nutrition Kyselina hyaluronová se vyrábí fermentací. Moderní výroba kyseliny hyaluronové často využívá proces fermentace, který je považován za ekologicky šetrný a účinný způsob produkce této důležité látky. Fermentace zahrnuje použití mikroorganismů k přeměně substrátů na kyselinu hyaluronovou.
Acerola (Malpighia emarginata) je tropický keř nebo malý strom původem z Karibiku, Střední a Jižní Ameriky. Plody aceroly, často nazývané také jako barbadoská třešeň nebo západoindická třešeň, jsou malé, červené bobule. Acerola je jedním z nejbohatších přírodních zdrojů vitamínu C. Obsah vitamínu C v plodech aceroly je mnohem vyšší než v pomerančích a dalších citrusových plodech. Kromě vitamínu C obsahují plody aceroly i další bioaktivní sloučeniny, jako jsou karotenoidy, antokyany a flavonoidy, které mohou synergicky podporovat účinky vitamínu C. Vitamín C z přirozených zdrojů, jako je acerola, je často lépe vstřebatelný v těle než syntetické formy vitamínu C.
Vitamin C, také známý jako kyselina askorbová, je ve vodě rozpustný vitamín, který je nezbytný pro různé tělesné funkce. Vitamin C přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Podporuje normální tvorbu kolagenu pro správnou funkci krevních cév, kostí, chrupavek, zubů, dásní a kůže. Přispívá k vyrovnanému energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy, psychické činnosti ak ochraně buněk před oxidativním stresem. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.
Steviol-glykosidy jsou získávány z listů rostliny Stévie sladké (Stevia rebaudiana), která je ceněna pro svoji vysokou sladivost. Steviol-glykosidy jako sladidlo jsou na rozdíl od cukru téměř bez kalorií, mají nízký glykemický index a nepřispívají k tvorbě zubního kazu. Potraviny s nižší hodnotou glykemického indexu zvyšují hladinu krevního cukru pozvolněji, což je výhodné především pro diabetiky, při nadváze a redukčních dietách, ale i pro normální kondici.
Doporučené dávkování: 1x denně 1 dávku (1 odměrku) rozmíchejte ve 300 ml vody a vypijte. Nepřekračujte doporučené dávkování.
Balení: 180 g
Denní dávka: 6 g
Počet dávek v balení: 30
Minimální trvanlivost: Viz obal
Upozornění: Doplněk stravy. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření a chraňte před mrazem. Výrobce a prodávající neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.
Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněny.
Aktivní látky:
|
6 g
|
RHP*
|
Hydrolyzovaný kolagen
|
5000 mg
|
**
|
Acerola
|
320 mg
|
**
|
- z toho Vitamín C
|
80 mg
|
100 %
|
Kyselina Hyaluronová
|
30 mg
|
**
|
*RHP referenční hodnota příjmu, **RHP není stanovena
Složení:
Příchuť Jablko: hydrolyzovaný hovězí kolagen, extrakt z aceroly s obsahem 25 % vitaminu C (Malpighia glabra L., rostlinná složka - plod), aroma jablko, regulátor kyselosti - kyselina citronová, barvivo - chlorella, regulátor kyselosti - kyselina jablečná, sladidlo: steviol-glykosidy, kyselina hyaluronová, ovocný prášek z jablka.
Příchuť Malina: hydrolyzovaný hovězí kolagen, extrakt z aceroly s obsahem 25 % vitaminu C (Malpighia glabra L., rostlinná složka - plod), aroma malina, regulátor kyselosti - kyselina citronová, barvivo - prášek z červené řepy, regulátor kyselosti - kyselina jablečná, sladidlo: steviol-glykosidy, kyselina hyaluronová, ovocný prášek z maliny.
Příchuť Citron: hydrolyzovaný hovězí kolagen, extrakt z aceroly s obsahem 25 % vitaminu C (Malpighia glabra L., rostlinná složka - plod), aroma lemon juice, regulátor kyselosti - kyselina citronová, regulátor kyselosti - kyselina jablečná, sladidlo: steviol-glykosidy, kyselina hyaluronová, barvivo - beta karoten, ovocný prášek z citrónu.