Můj účet
Přihlášení
Menu

Grizly Ghí přepuštěné máslo 500 ml

Hodnotil již 1 zákazník

Grizly Ghí přepuštěné máslo 500 ml

Hodnotil již 1 zákazník
249 Kč
skladem ihned k expedici
Počet:
Doprava od 39 Kč. Nad 1 500 Kč ZDARMA.

Grizly Ghí přepuštěné máslo 500 ml


Ghí se připravuje velmi pomylým přepouštěním másla, jedná se o čistý mléčný tuk. Při výrobě dochází k odpařování vody z másla a postupně vzniká pěna, ve které jsou mléčné bílkoviny, cukry a mnoho dalších látek. Výsledek je čistý tuk s máslovou vůní, žluté barvy.

Při pečení nebo smažení nedochází k přepalování, protože ghí má vysoký kouřový bod a to až kolem 240 °C.

✅ vysoký kouřový bod
✅ vhodný na smažení i pečení
✅ typická máslová vůně
 

Použití: Ghí má velmi podobné využití jako klasické máslo. Skvěle se hodí na základy polévek, omáček a jíšek. Použijte ghí při restovaní zeleniny, nebo jím pokrmy naopak na závěr potřete, na zjemnění chuti. Ghí si můžete vzít s sebou i když cestujete, protože jej není nutné uchovávat v lednici.

Balení: 500 ml

Minimální trvanlivost: viz. obal

Upozornění: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Po otevření spotřebujte do 2 měsíců.

Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněný.

Zobrazit celý popis
Skrýt celý popis
Výživové údaje
100 g
Energetická hodnota
3700 kJ/883 kcal
Tuky
99 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
67,4 g
Sacharidy
99,8 g
- z toho cukry
0 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
0,8 g
Sůl
0 g

Složení:

Bezvodý máselný tuk 99,5%

Zobrazit celé parametry
Skrýt celé parametry

Recenze Hodnotil již 1 zákazník

  • 20. 6. 2024 v 17:51
    Alice Adámková
    Používám v teplé kuchyni již dlouho, skvělá chuť
Máte s produktem zkušenost? Napište recenzi a pomozte tak ostatním zákazníkům s rozhodováním. Děkujeme :-)
Přidat vlastní hodnocení

Vložit hodnocení produktu

Recenze: *
         

Dotazy Zeptejte se, rádi vám pomůžeme

O našich produktech víme skoro vše. Zeptejte se, rádi vám pomůžeme.
Přidat dotaz

Vložit dotaz