Pohanková kaše stačí zalít vodou, smíchat s oblíbenými kousky oříšků a ovoce a voilà výborná zdravá snídaně je na světě.
Obilné kaše jsou jednou z nejzdravějších variant sladkých snídaní vůbec. Pohanková kaše se vyrábí procesem extruze, což je způsob technologické úpravy, při které se namletá obilovina, luštěnina nebo okopanina protlačuje extruzním válcem, čímž se zahřeje, odpaří se z ní voda a výrobek expanduje. Kaše je přirozeně bezlepková, velmi lehce stravitelná, dobře zasytí a je bohatá na komplexní sacharidy. Pohanka je skvělým zdrojem rutinu.
Pohanková kaše stejně jako i ostatní jednosurovinové Grizly kaše se vyznačuje rychlou, nenáročnou a různorodou přípravou. Můžete si ji připravit jak na sladko tak na slano, jako zahušťovadlo do polévek, na přípravu těsta, případně i obal na maso. Nejlépe chutná uvařená v rostlinném nápoji nebo mléce, posypaná oříšky, semínky a sušeným nebo čerstvým ovocem. Můžete přidat i lžíci oříškového másla, medu, sirupu či jiného dochucovadla.
Balení: 1000 g (znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu, během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu).
Minimální trvanlivost: viz. obal
Upozornění: Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.
Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněný.
Nutriční hodnoty:
|
100 g
|
Energetická hodnota:
|
1 428 kJ / 337 kcal
|
Tuky:
|
2,3 g
|
z toho nasycené mastné kyseliny:
|
0,5 g
|
Sacharidy:
|
67 g
|
z toho cukry:
|
<0,5 g
|
Bílkoviny:
|
12 g
|
Sůl:
|
<0,01 g
|
Složení: Extrudovaná pohanka 100 %.