Přirozeně bezlepková potravina jako je právě rýže má široké spektrum využití. Při vaření či pečení zvýší objem a pojivost bezlepkových jídel.
Použití: Rýžová mouka má ze všech bezlepkových muk nejširší využití díky velmi neutrální chuti i vůni. Hodí se na přípravu bezlepkových pokrmů nebo jako náhrada části pšeničné mouky při kuchyňských úpravách běžných pokrmů. S rýžovou moukou zahustíte polévku či omáčku, můžete ji použít na pečení sladkého i slaného pečiva, na přípravu palačinek, moučníků a kaší. Ideální použití je na sladké nepečené dezerty.
Balení: 500 g
Minimální trvanlivost: viz. obal
Upozornění: Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Po otevření spotřebujte do 2 měsíců.
Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněný.
Výživové údaje
|
100 g
|
Energetická hodnota
|
1507 kJ/360 kcal
|
Tuky
|
1,3 g
|
- z toho nasycené mastné kyseliny
|
0 g
|
Sacharidy
|
80 g
|
- z toho cukry
|
0 g
|
Vláknina
|
0 g
|
Bílkoviny
|
6,5 g
|
Sůl
|
0,1 g
|
Složení:
Rýže jemně mletá 100%