Vlašské ořechy jsou již vyloupané, můžete je mít vždy po ruce a pochutnat si rychlé svačině. 60 % obsahu tvoří celé půlky, které můžete použít na ozdobení doma vytvořených dezertů nebo do domácí granoly. Menší kousky pak nasypte na ranní kaši a použijtejako posypku na saláty ze zeleniny či ovoce. Pokud rádi pečete, rozemleté vlašáky jsou skvělé jako přísada do sladkých těst a také jako náplň do buchet, rolád a závinů.
Grizly INFO: Vlašské ořechy standardně a nejraději vykupujeme z České Republiky. Pokud to ale slabší úroda v Česku nedovolí, sáhneme pro ořechy ze Slovenska, Maďarska či Ukrajiny. Kvalita u vlašského ořechu bývá dosti proměnlivá, vždy ji proto pečlivě sledujeme a vybíráme ty nejlepší oříšky.
Balení: 1000 g
Minimální trvanlivost: viz obal
Upozornění: Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.
Alergeny: Výrobek může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, oxidu siřičitého nebo sezamu.
Nutriční hodnoty:
|
100 g
|
Energetická hodnota:
|
2 954 kJ / 705 kcal
|
Tuky:
|
65 g
|
z toho nasycené mastné kyseliny:
|
6 g
|
Sacharidy:
|
14 g
|
z toho cukry:
|
1,1 g
|
Vláknina:
|
7 g
|
Bílkoviny:
|
15 g
|
Sůl:
|
0,025
|
Složení: Vlašské ořechy 100 % Může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, sezamu a siřičitanů.