Prodej byl ukončen
Prohlédněte si nabízené alternativy.
VÝPRODEJ Z DŮVODU KRÁTKÉHO DATA MINIMÁLNÍ TRVANLIVOSTI (DMT 24.1.2024)
Vynikající zdroj rychle a snadno stravitelných a vstřebatelných sacharidů a mléčné bílkoviny.
Díky kombinaci mléka s rýží se podstatně snižuje původně vysoký glykemický index rýže a tím i nebezpečí prudkého zvýšení hladiny krevního cukru. Vždyť 100 gramů výrobku obsahuje 19 gramů sacharidů a dodá Vám pouhých 107 kcal – dobře zasytí, ale tráví se postupně a potřebnou energii dodává pozvolně tak, že hladina krevního cukru je stabilní.
Mléčná rýže je jedinečná svojí univerzálností: můžeme jít využít jako plnohodnotnou snídani, rychlý zdroj energie před sportovním výkonem anebo k urychlení regenerace po tréninku (doplnění svalového glykogenu).
Pokud by se Vám její lahodná, mírně nasládlá chuť již „zajídala“, máte celou řadu možností kombinací – s ovesnými vločkami nebo s pudingem. Mléčná rýže je taky vhodná kombinovat s gainerem nebo proteinem, což se výrazně projeví na obsahu kvalitních bílkovin.
Možno konzumovat jak vychlazené, ale i za pokojové teploty nebo ohřáté třeba v mikrovlnce. Mléčná rýže je vždy připravena okamžitě ke konzumaci.
✅ bez barviv
✅ bez konzervačních látek
✅ bez sladidel
✅ bez lepku
✅ vhodné pro vegetariány
Balení: 1000 g
Minimální trvanlivost: viz obal
Upozornění: Potravina vhodná zejména pro sportovce. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.
Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněny.
Nutriční hodnoty
|
ve 100 g
|
Energetická hodnoda
|
453 kJ/ 107 kcal
|
Tuky
|
2,1 g
|
- z toho nasycené mastné kyseliny
|
1,4 g
|
Sacharidy
|
19 g
|
- z toho cukry
|
9,9 g
|
Bílkoviny
|
3 g
|
Sůl
|
0,18 g
|
Složení: mléko, 3% tuku, voda, rýže, cukr, modifikovaný škrob, jedlá sůl, aroma
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů.
Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.