Prodej byl ukončen
Prohlédněte si nabízené alternativy.
Rýžová instantní mouka má jemnou neutrální chuť a dobře váže tekutinu. Pro své vlastnosti je vhodná nejen k přípravě jednodruhové čistě rýžové kaše, ale má řadu dalších použití.
✅ všestranné využití v kuchyni
✅ jemná neutrální chuť
✅ 100% složení
Snadno ji lze použít spolu s kukuřičnou strouhankou v trojobalu při smažení masa, zeleniny, žampiónů či sýrů. Rýžovou mouku můžeme použít také k přípravě různých panád a těstíček ke smažení. Výrobek může sloužit k zahušťování polévek, omáček, jako pojivo masových i zeleninových karbanátků či ovocných směsí (nápně do závinu apod.), k vysypávání formy při pečení.
Balení: 200 g
Minimální trvanlivost: Viz. obal
Upozornění: Skladujte mimo dosah slunečních paprsků. Uchovejte v suchu a chladu při teplotě do 25 °C. Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Minimální trvanlivost a číslo šarže je uvedeno na obalu.
Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněný.
Výživové údaje: | 100 g |
Energetická hodnota | 1550 kj/365 kcal |
Tuky | 1,4 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 81 g |
- z toho cukry | 0,2 g |
Bílkoviny | 6 g |
Vláknina | 2,4 g |
Sůl | 0,01 g |
Složení: Rýže loupaná 100 %. Může obsahovat stopy lepku.
Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyni samotná, ale i v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Směs vloček v biokvalitě obsahuje čtyři druhy obilných vloček – vločky ovesné, špaldové, žitné a pšeničné. Specifické vlastnosti jednotlivých obilovin se v této směsi vhodně kombinují a doplňují.
Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.
Drobné vločky s lehce oříškovou chutí. Stačí je zalít horkou tekutinou, ochutit sirupem, doplnit oříšky nebo semínky a máte připravenou výtečnou snídani.
Chia jsou drobná semínka šalvěje hispánské. V kuchyni mají široké použití díky schopnosti vázat na sebe tekutinu.
Chutné lupínky z kukuřičné mouky v biokvalitě. Výtečné jako svačinka, hodí se ale i ke snídani do domácího müsli. Lze je i nadrtit a použít na obalování.