Protein, který není zatížen žádnými chemickými aditivy, jakými jsou např. aromata, barviva nebo sladidla. Jedná se o produkt výhradně ochucený přírodním extraktem z rostliny stévie, který doplňuje už tak delikátní chuť. Tímto spojením vzniká produkt, který v porovnání s ostatními vyniká příjemnou chutí a krémovou konzistencí. Věříme, že ti, kteří jsou zaměřeni na zdravý životní styl a co nejpřirozenější stravu, si ho zamilují. Tento produkt, který splní nejnáročnější požadavky vrcholového sportovce, poskytne kvalitní živiny pro sportující děti, ale také dokáže poskytnout živiny pro kojením zatíženou maminku, možná není produktem zaměřeným na masu lidí, ale na zákazníka, který ocení unikátní směs čistě přírodních, šetrně zpracovaných zdrojů bílkovin v kombinaci s jemným přírodním ochucením.
Mnoho výrobců nabízí směsi syrovátkových bílkovin, ale zatím ignorují poslední výzkumy i praxi specialistů na výživu. Ptáte se proč? Možná za tím stojí příliš konzervativní přístup. Syrovátkový protein je bezesporu skvělý zdroj bílkovin, který nabízí vynikající Amino spektrum společně s mnoha zdravotními benefity. Nějak se ale pozapomnělo na to, že v kombinaci s dalšími zdroji bílkovin vzniká synergický efekt ve smyslu 1:1=3. Právě proto jsme šli dál a použili směs těch nejkvalitnějších zdrojů bílkovin. Základ produktu tvoří kombinace syrovátkových proteinů a izolátu mléčného proteinu doplněna o vaječný albumin v poměru respektující poslední výzkumy.
Proteinový koncentrát, izolát, hydrolyzát, kasein nebo vícesložka? Možná si teď říkáte, jestli v tom je nějaký rozdíl a jestli to je vůbec důležité. Je i není, ale rozhodně není bílkovina jako bílkovina.
Hořčík však patří k těm nejdůležitějším zejména proto, že se podílí jako faktor na stovkách enzymatických reakcí a také proto, že ho má většina populace nedostatek.
Sleduj nás i na sociálních sítích:
Zdroj: prom-in.cz