Prodej byl ukončen
Prohlédněte si nabízené alternativy.
Krupice z pohanky v biokvalitě. Jedná se o nahrubo umletou pohanku. Pohanková krupice se výborně hodí na zahušťování polévek a krupicovou kaši.
Použití: Kaši můžete připravit i bez vaření. 200ml horkého mléka, vody nebo rostlinného nápoje. Zamíchejte a nechte 3 minuty odstát.
Balení: 400g
Minimální trvanlivost: Viz. obal
Upozornění: Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněný.
Energetická hodnota na 100g 1 456 kJ / 343 kcal
|
|
Tuky:
|
2,4 g
|
z toho nasycené mastné kyseliny:
|
0,5 g
|
Sacharidy:
|
69,0 g
|
z toho cukry:
|
0,5 g
|
Bílkoviny:
|
12,0 g
|
Sůl:
|
0,01 g
|
Složení: Pohanka*. Může obsahovat stopy sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Jasmínová rýže v BIO kvalitě, lehce voní po jasmínech a ideální využití najde v asijské kuchyni.
Rýže basmati je typická dlouhými zrny a jemnou oříškovou vůní. V kuchyni doceníte především její nelepivost a krátkou dobu přípravy. Jedná se o rýži v biokvalitě z podhůří Himálají. Basmati je také přirozeně bezlepková.
Krásně provoní muffiny, zákusky i palačinky. Zahustí polévky, omáčky a dodá vašim pokrmům šmrnc.
Bulgur je naklíčená, usušená, nahrubo rozlámaná a uvařená pšenice. Vypadá jako kuskus a i se podobně připravuje. Má příjemnou obilnou vůni a sladkou oříškovou chuť. Hodí se do rizot, nádivek, polévek, salátů nebo kaší.
Tento zajímavý druh cukru se vyrábí z mízy květů kokosových palem. Hodí se všude tam, kam byste použili třtinový cukr
okosový olej je sněhobílý tuk, vyráběný lisováním za studena. Jedná se tedy o raw produkt. Má kokosovou vůni a vašim pokrmům dodá příjemné aroma.