Můj účet
Přihlášení
Menu

Reflex Micro Whey Native 2270 g - jahoda VÝPRODEJ 1.2025

Produkt zatím nikdo nehodnotil
  • -8%
  • Doprava zdarma
  • Výprodej

Reflex Micro Whey Native 2270 g - jahoda VÝPRODEJ 1.2025

Produkt zatím nikdo nehodnotil
2 399 Kč 2 599 Kč ušetříte 200 Kč
skladem ihned k expedici
Počet:
Doprava od 39 Kč. Nad 1 500 Kč ZDARMA.

Micro Whey Native 2270 g výrobce Reflex Nutrition


VÝPRODEJ Z DŮVODU KRÁTKÉHO DATA MINIMÁLNÍ TRVANLIVOSTI (DMT 1.2025)


Nová technologie přináší špičkovou kombinaci NATIVNÍHO SYROVÁTKOVÉHO IZOLÁTU jako hlavní složky a CFM syrovátkového izolátu! 

Za posledních 15 let výzkumů v Reflex Nutrition, byl vyvinut ultimativní, vysoce stravitelný nedenaturovaný izolát syrovátkové bílkoviny Mirco Whey - doposud nejčistější protein. Je to vysoce vyspělá forma speciálně navržená pro dodání vysokého množství biologicky aktivních peptidů a aminokyselin. No1 ingrediencí v Micro Whey je nedenaturovaný mikrofiltrovaný nativní syrovátkový izolát NATIVE WHEY. Je to pravděpodobně nekvalitnější forma proteinu, která je v současné době dostupná a obsahuje navíc biologicky aktivní mikrofrakce, které jsou obsaženy v přírodním čistém proteinu. Tyto částice mají prokazatelně pozitivní účinky na celkové zdraví organismu. 

 
NATIVE WHEY JE BIOAKTIVNÍ SYROVÁTKOVÝ IZOLÁT, VYRÁBĚNÝ PŘÍMOU CESTOU Z ČERSTVÉHO MLÉKA.

Tím se NATIVE WHEY naprosto liší od všech standarsních WPI/WPC (syrovátkový izolát a koncentrát) proteinů na současném trhu, tedy proteinů vyráběných z pasterizované (tepelně upravené) syrovátky, která je vedlejším produktem při výrobě sýrů za pomoci sýřidel a kyselin. I když tyto standardní metody nabízejí stale slušné nutriční kvality syrovátkové bílkoviny, které přinášely skvělé výsledky milionům atletů na celém světě v posledních dvaceti letech, špičková technologie se posunula nezadržitelně dál.
 

Výrobní technologie NATIVE WHEY tak zcela nepochybně a jednoznačně vytvořila novou éru a normu kvality pro bioaktivní syrovátkové bílkoviny.

NATIVE WHEY tak představuje naprosto odlišný syrovátkový protein oproti standardním WPI/WPC formám vyráběným ze syrovátky (vedlejší produkt při výrobě sýra). NATIVE WHEY obsahuje vysoký poměr tzv. sérového albuminu, který je velmi citlivý na vyšší teploty a změny pH, proto se při použití standardních metod ve velké míře znehodnocuje, NATIVE WHEY obsahuje take vysoký poměr bioaktivních frakcí, 5% Imunoglobulinů, růstové faktory a další subfrakce, které mají příznivý anabolický účinek.
 
Dalšími zajímavými parametry NATIVE WHEY je až o 166% vyšší obsah aminokyseliny Cystinu, ten je základní složkou pro tvorbu Glutathionu. Cystin je složen ze dvou molekul aminokyselin Cysteinu a je opět velmi citlivý na tepelné změny a změny pH, u standardních metod WPI/WPC tak dochází opět k znehodnocení (denaturaci) cystinu, takže finální produkt už obsahuje pouze “rozpadlé” zbytky cysteinu, který tvořil původně důležitou dvojici v základní stavbě cystinu. NATIVE WHEY obsahuje také vysoké množství L-Leucinu (nejdůležitější BCAA).
 

Jak je dosaženo takového rozdílu oproti standardním formám WPC/WPI?

Při klasických standardních metodách produkce WPI/WPC dochází k vyššímu znehodnocení (denaturaci) bílkoviny během výrobního procesu, nejdříve při výrobě sýru, kdy se mléko pasterizuje ( "tepelná desinfekce" ), následné “sráží” za pomoci kyselin a sýřidel ( změna pH = denaturace), vzniká tak základ pro sýr, nebo tvaroh a take vedlejší produkt syrovátka, která je obvykle následně opět pasterizována. Právě tato pasterizovaná syrovátka je u standardních WPI/WPC proteinů základem pro vytvoření bílkovinného koncentrátu, či izolátu, v tomto hrubém stavu obsahuje jako hlavní složku laktózu. Bílkovina je následně “izolována” za pomocí iontové výměny, nebo mikrofiltrace/ultrafiltrace. Při iontové výměně dochází k další významné denaturaci ( znehodnocení ) bílkoviny kyselinou chlorovodíkovou a ionizací prostředí. Iontová výměna tak nejvýznaměji poškozuje přirozenou strukturu bílkoviny a nabízí její nejnižší kvalitu, na druhou stranu představuje nejlevnější cestu produkce WPI/WPC, proto ji také využívá většina producentů na současném trhu (zaměření zejména na mass-marketing - pro tyto méně kvalitní zdroje je charakteristická vysoká prašnost a pěnivost proteinových koncentrátů). I když mikrofiltrace/ultrafiltrace (CFM) představuje šetrnější metodu, jejím základem je stále částečně denaturovaná (znehodnocená) pasterizovaná syrovátka. NATIVE WHEY tak představuje produkci nedenaturované, bioaktivní bílkoviny, získané naprosto odlišnou cestou, kdy díky moderní technologii mikrofiltrace a několikastupňové ultrafiltrace, dochází k izolaci bílkoviny přímo z čerstvého mléka a to za teplot, které nepřekročí deset stupňů Celsia! 
 
Srovnání značek

Micro Whey obsahuje minimálně 88% bílkovin, porovnejte si tento produkt s ostatními výrobci! Micro Whey je nezávisle testován v každé šarži, každý měsíc. Při této kontrole je přísně kontrolováno složení výrobku a minimální obsah proteinu 88%. Tento standard je těžké překonat! Tento jedinečný systém kontroly zaručuje 100% kvalitu a záruku. Navíc je testován na nepřítomnost dopingových látek dle norem kvality ISO17025. Nejdůležitějšími benefity tohoto produktu jsou rychlá a bezproblémová stravitelnost a využitelnost.

Výsledky jednotlivých testů si můžete prohlédnout na originální stránce výrobce na odkaze: http://www.reflex-nutrition.com/Protein-Testing.shtml

Rychlejší, více efektivní absorpce s Digezyme® & Lactospore®

Efektivita absorpce Micro Whey je díky speciálním Digezyme enzymům. Absolutně zvyšují efektivitu vstřebávání a absorpce proteinu. Navíc obsahuje probiotické kultury LactoSpore.

Doporučené dávkování:

  • Berte 3 odměrky ( cca 30g ) rozmíchané s 300ml vody, nebo mléka pomocí shakeru
  • dávkování je závisle na vašem příjmu bílkovin z běžné stravy, intenzitě tréninku a tělesné hmotnosti

Nutriční hodnoty a přesné složení naleznete v popisu zboží nahoře v záložce "Nutriční hodnoty"

reflex_nutrition

Zobrazit celý popis
Skrýt celý popis

Nutriční informace
 

 Počet dávek v balení: 75x 30g  100g  30g
 Energetické hodnoty  1512kj / 356kcal  457kj / 107kcal
 Bílkoviny (nativní syrovátkový izolát, CFM syrovátkový izolát)  88g  26,4g
 Sacharidy  2,1g  0.6g
 Tuky  0,4g  0.1g
 Z toho nasycené tuky  0,1g  stopy
 Z toho mononasycené  0,1g  stopy
 Z toho polynasycené  0,2g  stopy
 Vláknina  stopy  stopy
 Sodík  226mg  68mg
 Laktóza  0,7g  0.2g
 Trávící enzymy Digezyme  166mg  50mg
 Lactospore  160.000.000  50.000.000

Složení: nativní syrovátkový izolát, CFM syrovátkový izolát,  aroma, kakaový prášek ( pouze příchuť čokoláda, čokoláda-mint), E162 ( pouze příchuť jahoda ), E160a ( pouze příchuť vanilka a banán ), umělá sladidla – acesulfam – K, sukralóza, probiotický komplex Lactospore ( Bacillus Coagulans ), Dygezyme ( amyláza, proteáza, celuláza, laktáza, lipáza)

 Doplněk stravy.
Zobrazit celé parametry
Skrýt celé parametry

Recenze Produkt zatím nikdo nehodnotil

Máte s produktem zkušenost? Napište recenzi a pomozte tak ostatním zákazníkům s rozhodováním. Děkujeme :-)
Přidat vlastní hodnocení

Vložit hodnocení produktu

Recenze: *
         

Dotazy Zeptejte se, rádi vám pomůžeme

O našich produktech víme skoro vše. Zeptejte se, rádi vám pomůžeme.
Přidat dotaz

Vložit dotaz