Na výběru mouky záleží a u pečení vánočního cukroví to platí dvojnásob. Pro všechny, kteří touží připravit nezapomenutelné vánoční pochoutky, je tato mandlová mouka klíčem k úspěchu. Každé sousto mandlových dezertů bude oslavou chuti a dokonalosti, která zanechá v paměti jejich strávníků nezapomenutelný dojem.
Připravte se na vánoční hostinu plnou jemné a výjimečné sladkosti, která okouzlí vaše smysly.
Použití: Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů, cukroví, krémů a dezertů. Můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko, domácí marcipán nebo oblíbené makronky. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze částečně nahradit běžnou mouku.
Balení: 500 g
Minimální trvanlivost: Viz obal
Upozornění: Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.
Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněný.
Tabulka nutričních hodnot: |
na 100 g |
Energie
|
2518 kJ / 609 kcal
|
Tuky
|
54,6 g
|
Nasycené MK
|
4,9 g
|
Sacharidy
|
6,2 g
|
Z toho cukry
|
5,3 g
|
Vláknina
|
8,4 g
|
Bílkoviny
|
19,1 g
|
Sůl
|
0 g
|
Složení:
jádra loupaných mandlí najemno mletá 100 %