Maso tuňáka obsahuje minimum sacharidů, maximum bílkovin. omega-3 mastné kyseliny - kyselinu eikosapentaenovou (EPA) a dokosahexaenovou (DHA).
Kousky tuňáka odloveného v moři při síťovém lovu. Tuňák je přirozeně bohatý na bílkoviny s nízkým obsahem sacharidů i tuků.
To hlavní, co je potřeba do těla dostat, jsou vápník a vitamín D. Nejvíce vápníku ze všech ryb obsahuje sardinka.
Vychutnejte si lososa ke svačině v sendviči, nebo jako večeři s rýží či v těstovinovém salátu.
To hlavní, co je potřeba do těla dostat, jsou vápník a vitamín D. Nejvíce vápníku ze všech ryb obsahuje sardinka.
Kousky tuňáka odloveného v moři při síťovém lovu. Tuňák je přirozeně bohatý na bílkoviny s nízkým obsahem sacharidů i tuků.
Maso tuňáka obsahuje minimum sacharidů, maximum bílkovin. omega-3 mastné kyseliny - kyselinu eikosapentaenovou (EPA) a dokosahexaenovou (DHA).
Obsahuje makrelu v rajčatové omáčce, vysoký obsah omega 3 mastných kyselin a velké množství bílkovin – 20 gramů na 100 g masa.
Jednoduše maso a zelenina typická pro kuchyni. Kukuřice, červená fazole, červená paprika a mrkev.
Obsahuje makrelu ve vlastní šťávě, což znamená, že do ní není přidáván žádný olej, omáčka nebo voda.
Maso tuňáka obsahuje minimum sacharidů, maximum bílkovin. omega-3 mastné kyseliny - kyselinu eikosapentaenovou (EPA) a dokosahexaenovou (DHA).
Vylepšete si zdraví celého těla sleďovou svačinkou díky omega-3 mastným kyselinám, kterém sledi obsahují.
Tresčí játra jsou velmi tučná. A to je moc dobře, protože díky tomu jsou tak jemná, že se jim vyrovná málokterá paštika.