Rýže je jednou z nejoblíbenějších příloh ve fitness světě, protože je bohatá na kvalitní sacharidy a je velmi dobře stravitelná. Dneska narazíme na několik druhů, například na různě barevné, celozrnné či parboiled. Je vhodná při nabírání svalové hmoty i do diety.
Rýže s velmi výraznou vůní a s mnohem nižším glykemickým indexem oproti klasické bílé rýži
Hnědá rýže v BIO kvalitě s nižším glykemickým indexem než rýže klasická.
Jasmínová rýže v BIO kvalitě, lehce voní po jasmínech a ideální využití najde v asijské kuchyni.
Rýže basmati je typická dlouhými zrny a jemnou oříškovou vůní. V kuchyni doceníte především její nelepivost a krátkou dobu přípravy. Jedná se o rýži v biokvalitě z podhůří Himálají. Basmati je také přirozeně bezlepková.
Alternativa ke klasické rýži nabitá bílkovinami a s výrazně nižším množstvím sacharidů