Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo polévky.
Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyni samotná, ale i v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Cizrna neboli římský hrách je luštěnina s jemnou oříškovou chutí a lehce krémovou konzistencí.
Sladký nebo slaný kuskus, který stačí pouze zalít horkou vodou a do 10ti minut máte hotový pokrm!
Červená čočka nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do oranžova. Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo polévky.
Směs pro přípravu lahodných fitness palačinek s kousky ovoce.
Se směsí na pečení vanilkových rohlíčků bez lepku s recepturou od renomované cukrářky.
Bulgur je naklíčená, usušená, nahrubo rozlámaná a uvařená pšenice. Vypadá jako kuskus a i se podobně připravuje. Má příjemnou obilnou vůni a sladkou oříškovou chuť. Hodí se do rizot, nádivek, polévek, salátů nebo kaší.
Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina, která má nezaměnitelnou, lehce oříškovou chuť. Její použití je univerzální, hodí se na sladko i na slano.
Bezvaječné těstoviny ze sušené pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá jako běžné těstoviny nebo rýže.
Bezvaječné těstoviny ze sušené pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá jako běžné těstoviny nebo rýže.
Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Perfektní výrobek. Kuskus je ochucený, není potřeba nic dodávat. Výborný jako rychlovka k večeři nebo ke svačině.
Alternativa ke klasické rýži nabitá bílkovinami a s výrazně nižším množstvím sacharidů
Špaldová mouka se vyrábí z pradávné odrůdy nešlechtěné pšenice známé jako špalda, která byla součástí lidského jídelníčku již tisíce let.
Bezvaječné celozrnné špagety z tvrdé pšenice semoliny v bio kvalitě obohatí nejen nutričně váš jídelníček.
Bezlepková snídaně s vysokým obsahem bílkovin a příchutí čokolády s proteinovými kuličkami, strouhanou čokoládou, kousky ovoce a mandlí.
Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Sypkou směs k přípravě kakaového kejku s kokosem jsme řádně vyladili, a tak pro tebe bude zážitkem jak z cukrárny.
Tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť.
Strouhaný kokos s typickou aromatickou vůni, která dodá vašim pokrmům exotický nádech
Vláčné muffiny za pár minut! Stačí přidat vodu a šoupnout do trouby.
Drobné vločky s lehce oříškovou chutí. Stačí je zalít horkou tekutinou, ochutit sirupem, doplnit oříšky nebo semínky a máte připravenou výtečnou snídani.
Pořádně voňavá šufanovská směs pro přípravu oblíbeného chai latte, které nejen během chladných dní zaručeně potěší a rozproudí krev.
Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.
BIO skořice té nejvyšší kvality s celou řadou pozitivních benefitů.
Kakao je bohatý zdroj minerálů, kromě hořčíku obsahuje také vápník, železo a zinek.
Ghí je máselný tuk vyrobený podle starodávného ajuverdského receptu přepuštěním 100% másla.
100% ryzí přírodní produkt vyráběný z mletých nepražených peruánských organických kakaových bobů