Tato kategorie nabízí široký výběr ingrediencí pro vaření a pečení. Od základních surovin, jako jsou mouka, těstoviny, tuky a oleje, až po produkty na pečení a dezerty, jako jsou kakao nebo bio čokoláda.
Směsi na proteinové palačinky, lívance a pudingy nabízí kvalitní produkty, které poskytují skvělý zdroj bílkovin pro každodenní potřeby. Směsi jsou navrženy tak, abyste je snad připravili během chvilky a nabídnou i vynikající chuť a konzistenci.
Nabízí široký sortiment produktů, které vám pomohou doplnit a rozmanit vaše jídla. Od tradičních příloh, jako je rýže a těstoviny, po zdravější alternativy, jako jsou obiloviny a luštěniny, ale i trvanlivé pečivo, jako jsou wrapy.
Tuky pomáhají přidat do jídla chuť a texturu. V nabídce najdete kvalitní kokosové oleje, přepuštěné máslo neboli ghí a praktické oleje ve spreji. Sprej umožňuje přesné dávkování oleje, což pomáhá omezit nadměrné použití a udržuje kontrolu nad příjmem tuku. Oleje ve spreji obvykle poskytují jemnou vrstvu oleje, což pomáhá snížit celkový obsah tuku v jídle, aniž by se obětovála chuť.
Luštěniny a obiloviny jsou základními pilíři vyvážené stravy. Jsou bohatým zdrojem vlákniny, která podporuje lepší trávení, regulaci hladiny cukru v krvi a celkové zdraví střevního traktu. Díky nízkému obsahu tuku a absenci cholesterolu pomáhají udržovat zdravé hladiny tuků v krvi. Mnoho luštěnin je také vynikajícím zdrojem rostlinných bílkovin a mimo jiné obsahují i mnoho nutrientů jako jsou vitamíny a minerály.
Kakao a čokoláda na vaření nejsou jen obyčejné přísady na vaření, mají i mnoho benefitů. Jsou skvělým zdrojem antioxidantů a díky bohaté chuti a textuře jsou ideální pro přidání do zdravých receptů a smoothies, které dodají vašim pokrmům nejen vynikající chuť, ale také výživnou hodnotu.
Na našem e-shopu najdete prémiové produkty. Vybrané produkty splňují zásady Vegan, BIO a z naší nabídky si vyberou i ti, kteří dávají přednost výrobkům českého původu.
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
Nekyne, ale místo toho ohromě chutná. Jídlům přidá plnou a výraznou chuť. Vynikající pomocník i pro vegetariánské vaření.
Směs vloček v biokvalitě obsahuje čtyři druhy obilných vloček – vločky ovesné, špaldové, žitné a pšeničné. Specifické vlastnosti jednotlivých obilovin se v této směsi vhodně kombinují a doplňují.
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice.
Tradiční surovina pro přípravu dezertů v biokvalitě. Hodí se ale i do smoothie či horkého mléka. V kombinaci například s chilli může být i součástí exotických receptů.
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
Má přijemnou kukuřičnou chuť a vůni. Snadná a rychlá příprava univerzální přílohy.
Krásně provoní muffiny, zákusky i palačinky. Zahustí polévky, omáčky a dodá vašim pokrmům šmrnc.
Jemně mletá sůl. Himálajská bílá sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití.
Přirozeně bezlepková obilnina dodá šmrnc i výbornou výživnou hodnotu každému jídlu. Univerzální mňamka! Promyjte ji a připravujte podobně jako rýži! Skvělá na sladko i na slano.
Cizrna neboli římský hrách je luštěnina s jemnou oříškovou chutí a lehce krémovou konzistencí.
Bezvaječné těstoviny ze sušené pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá jako běžné těstoviny nebo rýže.
Jasmínová rýže v BIO kvalitě, lehce voní po jasmínech a ideální využití najde v asijské kuchyni.
Rýže basmati je typická dlouhými zrny a jemnou oříškovou vůní. V kuchyni doceníte především její nelepivost a krátkou dobu přípravy. Jedná se o rýži v biokvalitě z podhůří Himálají. Basmati je také přirozeně bezlepková.
Červená čočka nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do oranžova. Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo polévky.
Strouhaný kokos s typickou aromatickou vůni, která dodá vašim pokrmům exotický nádech
Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyni samotná, ale i v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina, která má nezaměnitelnou, lehce oříškovou chuť. Její použití je univerzální, hodí se na sladko i na slano.
Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo polévky.
Bulgur je naklíčená, usušená, nahrubo rozlámaná a uvařená pšenice. Vypadá jako kuskus a i se podobně připravuje. Má příjemnou obilnou vůni a sladkou oříškovou chuť. Hodí se do rizot, nádivek, polévek, salátů nebo kaší.
Perfektní výrobek. Kuskus je ochucený, není potřeba nic dodávat. Výborný jako rychlovka k večeři nebo ke svačině.
Bezvaječné těstoviny ze sušené pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá jako běžné těstoviny nebo rýže.
Tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť.
Bezvaječné celozrnné špagety z tvrdé pšenice semoliny v bio kvalitě obohatí nejen nutričně váš jídelníček.
Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Červená čočka nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do oranžova. Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo polévky.
Drobné vločky s lehce oříškovou chutí. Stačí je zalít horkou tekutinou, ochutit sirupem, doplnit oříšky nebo semínky a máte připravenou výtečnou snídani.
Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.