Ghí je máselný tuk vyrobený podle starodávného ajuverdského receptu přepuštěním 100% másla. Připravuje se pomalým přepouštěním másla, kdy se z něj odstraňuje voda a ostatní příměsi, až zbyde čirý tuk krásné žluté barvy. Má jemně nasládlou oříškovou vůni a chuť. Ghí má vyšší bod přepalování (200-250 °C), hodí se tak skvěle na pečení a smažení.
✅ vysoký kouřový bod (až 250 °C)
✅ dlouhá trvanlivost
✅ jemmá oříšková chuť
✅ bez obsahu mléčných bílkovin
✅ obsahuje široké spektrum vitamínů
Vyráběné z českého másla, výživově bohatý tuk s vysokým kouřovým bodem.
Přepuštěné máslo je bezvodný tuk získaný z másla. Má lehce nasládlou oříškovou chuť.
100 % čistý máselný tuk s jemnou máslovou vůní, intenzivní chutí a lehkým oříškovým aroma
Ghí je máselný tuk vyrobený podle starodávného ajuverdského receptu přepuštěním 100% másla.
Ghí je máselný tuk vyrobený podle starodávného ajuverdského receptu přepuštěním 100% másla. Připravuje se pomalým přepouštěním másla, kdy se z něj odstraňuje voda a ostatní příměsi, až zbyde čirý tuk krásné žluté barvy. Má jemně nasládlou oříškovou vůni a chuť. Ghí má vyšší bod přepalování (200-250 °C), hodí se tak skvěle na pečení a smažení.
✅ vysoký kouřový bod (až 250 °C)
✅ dlouhá trvanlivost
✅ jemmá oříšková chuť
✅ bez obsahu mléčných bílkovin
✅ obsahuje široké spektrum vitamínů