Náhrada běžného cukru a jiného sladidla.
Karob je zajímavou alternativou čokolády v biokvalitě.
Třtinová sušená šťáva má podobnou chuť a vůni jako med. Vychutnejte si ji v biokvalitě jako sladidlo i dochucovadlo slaných pokrmů.
Low Carb sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky.
Přírodní sladidlo a alternativa k běžnému cukru. S nízkým glykemickým indexem.
Voňavý sirup husté konzistence a zlatavé barvy v biokvalitě. Chutí připomíná karamel. V teplé i studené kuchyni ho můžete používat stejně jako kokosový cukr ke slazení pokrmů a nápojů.
Cejlonská skořice je jedním z nejchutnějších a nejvíce zdraví prospěšných koření na světě
Datlový sirup je zkrátka vynikající, velmi oblíbený, děti ho milují. Je velmi výrazný a na ochucení stačí malé množství. Datlový sirup je báječný jen tak nebo s miskou krupicové kaše.
Nekyne, ale místo toho ohromě chutná. Jídlům přidá plnou a výraznou chuť. Vynikající pomocník i pro vegetariánské vaření.
Směs tvoří skořice, muškátový oříšek, hřebíček, kardamom, nové koření, muškátový květ a zázvor.
Low carb stolní sladidlo nové generace vyrobené patentovanou metodou z kořene čekanky a rostlinné vlákniny.
Pokud máte rádi kečup a kvalitní složení, tak tohle je pro Vás ta správná volba. BEZ CUKRU, slazeno erythritolem.
Až o 40% nižší energetická hodnota a glykemický index oproti běžnému cukru a jiným sladidlům.
Ta naše je z Ugandy a kromě své výrazné, plné vůně dodá vašim dezertům i cukroví také pořádnou nálož chuti.
Vyrobeno z extraktu rostliny Stevia Rebaudiana.
Sirup husté konzistence a zlatavé barvy v biokvalitě. V teplé i studené kuchyni ho můžete používat ke slazení pokrmů a nápojů.
Pravá ceylonská skořice, která má spoutu benefitů pro zdraví. Skořice je již po staletí využívána k léčbě různých zdravotních problémů jako například menstruační problémy, artritida, kvasinkové infekce, průjem, rýma a chřipka a zažívací problémy.
Skvělá alternativa k běžnému cukru. Vhodné pro diabetiky a sportovce.
100% rostlinné sladidlo z výtažku rostliny Stévie sladké. Náhražka cukru. Nula kalorií.
Ve srovnání s běžným řepným cukrem Erythritol vypadá i chutná stejně, má velmi podobnou texturu jako řepný cukr bez jakýchkoliv příchutí. Jeho sladivost je přibližně 70%.
Extrakt se získává z jejich lístků. Sladkou látkou v listech jsou steviolglykosidy steviosid a rebaudiosid.
Směs koření, která obohatí vaše jídlo intenzivnější chutí. Přírodní bez přidaného cukru.
Vyrobeno z extraktu rostliny Stevia Rebaudiana.
Stévie je přírodní sladidlo so sníženým energetickým obsahem. Obsahuje pouze 14 kcal v jednej lžiček.