Low Carb sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky.
Je zcela bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny.
Je zcela bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny.
Je zcela bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny.
Zcela jedinečné přírodní sladidlo téměř bez kalorií, vyráběné z kořene čekanky.
Datlový sirup je zkrátka vynikající, velmi oblíbený, děti ho milují. Je velmi výrazný a na ochucení stačí malé množství. Datlový sirup je báječný jen tak nebo s miskou krupicové kaše.
Sirup k dochucení jakéhokoliv pokrmu připomínající lahodný karamel.
Low carb stolní sladidlo nové generace vyrobené patentovanou metodou z kořene čekanky a rostlinné vlákniny.
Z velké části je rozpustná vláknina při průchodu střevem živnou půdou pro bakterie, kde podporuje růst střevní mikroflóry.
Rýžový sirup je oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití.
Low Carb sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky.
Zdravější alternativa slazení, vyrobeno z přezrálých datlí a s výraznou chutí
Čekankové slazení obsahuje jen 5% sacharidů, což je 10-15x méně než obsahuje agávový sirup a javorový sirup.
Sirup husté konzistence a zlatavé barvy v biokvalitě. V teplé i studené kuchyni ho můžete používat ke slazení pokrmů a nápojů.
Obsahuje až o 95% méně cukru a 45% méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly (med, javorový sirup, agávový sirup,…).
Prebiotická vláknina získaná z kořene čekanky, která v obsažených pokrmech zajistí skvělou sladkou chuť s velmi nízkým glykemickým indexem.
Agávový sirup je velmi sladký, nejsladší ze všech sirupů, dokonce sladší než med a cukr. Hodí se pro studenou i teplou kuchyni.
Voňavý sirup husté konzistence a zlatavé barvy v biokvalitě. Chutí připomíná karamel. V teplé i studené kuchyni ho můžete používat stejně jako kokosový cukr ke slazení pokrmů a nápojů.