BIO mungo fazole Zdravý den® určené k celoročnímu klíčení. Jsou vhodné k přímé konzumaci, do salátů nebo jako přísada do rozličných jídel. Mají jemně kořeněnou chuť.
Použití: na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Klíčky konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek
Upozornění: Před konzumací propláchněte vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce. Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Ukládejte mimo dosah dětí.
Distributor: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika
Země původu: Itálie
Návod k přípravě |
|
Doba namáčení |
8-12 hodin |
Doba klíčení |
3-4 dny |
Ideální teplota |
cca 20°C |
Propláchnout vodou |
2-3x denně |
Sklizeň při velikosti |
1-3 cm |
Složení: Fazole mungo (Vigna radiata) z ekologického zemědělství.