Přírodní a umělá sladidla. Produkty slazené stévií.
Petr Havlíček a Pavel Samek na téma sladidla. Odvykli jsme si na přírodně identická aromata a nyní nám přijdou, že chutnají chemicky.
Petr Havlíček a Pavel Samek na téma sladidla. Odvykli jsme si na přírodně identická aromata a nyní nám přijdou, že chutnají chemicky.
Ovesné flapjacky jsou skvělou volbou plnohodnotné svačinky nebo třeba snídaně to go. Připravte si podle našeho receptu zásobu tyčinek, které budete mít vždy po ruce, když vás přepadne hlad nebo chuť na něco sladkého.
Máme tu konečně letní sezónu plnou třešní, pojďme si společně upéct lehkou jogurtovou bublaninu s dávkou proteinu. Použít lze jakékoliv ovoce, zde byly použity právě třešně doplněné o rybíz a křupavé mandle.
Upečte si granolu, chutná naprosto skvěle a je bez přidaného cukru.
Shyb je opravdu náročný cvik, ale každý ho určitě zkusil. Je to jeden ze základních cviků na posilování s vlastní váhou a čím jste těžší, tím taháte víc, mrkni, jak ho udělat správně.
Tvarohový cheesecake s jahodami a želatinou nadchne každého. Místo klasických sušenek jsme korpus tentokrát upekli z vloček, kokosové mouky, mandlí a trochou másla. Vyzkoušejte odlehčenější verzi klasického dezertu i vy.