Můj účet
Přihlášení
Menu

Blog

  • Zásobník cviků na trapézy

    Zásobník cviků na trapézy

    Trapézový sval často jmenovaný jako trapéz se dělí na pravý a levý. Sval začíná u týlní kosti a jde přes všechny krční a hrudní obratle.  Horní část zvedá lopatky a ramena, střední část přitahuje lopatky k sobě a spodní je stahuje dolů. Má tedy za úkol fixovat a stabilizovat lopatky. V dnešním článku se podíváme na to, jak všechy části trapézu kvalitně procvičit.

  • Fit vegan kakaový jablečný chlebíček

    Fit vegan kakaový jablečný chlebíček

    Upečte si naprosto luxusní veganský kakaový chlebíček s jablky. Základem je rýžová mouka a jako sladidlo jsme použili čekankové slazení, které chlebík skvěle osladí a dodá mu dávku vlákniny. Nejlépe chlebík chutná s ořechovým máslem.

  • Cuketová bábovka s proteinem a čoko vnitřkem
    Zdravé Dezerty

    Cuketová bábovka s proteinem a čoko vnitřkem

    Vyzkoušejte fit bábovku z cukety, která vás po rozkrojení překvapí svým pudinkovým vnitřkem. Bábovka je ze špaldové a ovesné mouky s extra porcí bílkovin navíc, kousek si tak můžete dopřát, ikdyž jste v přísnějším režimu a hlídáte si linii.

  • Jak se zdravě stravovat při práci na směny?

    Jak se zdravě stravovat při práci na směny?

    I při noční směně je důležité příjmat potřebné živiny a mít nastavený režim v jídle tak, abyste jedli pravidelně a vyváženě. Správně nastavená strava pomáhá předcházet únavě, která může být zodpovědná za nechtěný nárůst hmotnosti. V dnešním článku vám ukážeme, že pravidelný režim v jídle lze nastavit také při směnném provozu a není to vůbec tak složité, jak se může zdát.

Oblíbené články