Můj účet
Přihlášení
Menu

Blog

  • Domácí dýňový chléb. Jak si vyrobit super dezert z dýně?

    Domácí dýňový chléb. Jak si vyrobit super dezert z dýně?

    Pomalu se nám blíží dýňové období, takže aktivně přidáváme první letošní dýňový recept. A proč zrovna dýně hokaido. Má nízkou kalorickou hodnotu, takž ji ocení všichni, co si hlídají svůj kalorický příjem, má skvělou máslovou chuť a hlavně mnoho zdravotních benefitů. Mrkněte na tento super recept od Páji, která dělá z obyčejných věcí neobyčejné kousky.

  • Cheesecake slaný karamel
    Zdravé Dezerty

    Cheesecake slaný karamel

    Slaný karamel. Co se vám vybaví, když se vysloví tahle příchuť? Nějaký čas trvalo, než si tato příchuť u nás vybudovala své jméno, ale v posledních pár měsících je mega hitem a kde je slaný karamel, to jde na dračku! Zkuste proto i tenhle dortík od Janči.

  • Je pro hubnutí lepší HIIT nebo KARDIO?

    Je pro hubnutí lepší HIIT nebo KARDIO?

    Léto je v plném proudu a nemálo z nás začalo se shazováním přebytečných tukových zásob. Nejdůležitější je samozřejmě vhodná  úprava stravy  a druhý velmi důležitý bod je i  pohyb , na který se velmi často ptáte. Co je nejlepší při hubnutí?

  • Kinder Muffin z těsta z oříškového prášku.
    Zdravé Dezerty

    Kinder Muffin z těsta z oříškového prášku.

    Jelikož se náš sortiment rozrůstá nyní o značku Country life, je na čase si něco z jejich dobrot připravit. A začneme rovnou muffinky s Nutellou a Kinder čokoládou. Jasně, není to 100% fitness, ale pokud chcete něco zdravějšího můžete si je naplnit třeba tvarohem nebo ovocným pyré.

Oblíbené články