Můj účet
Přihlášení
Menu

Blog

  • Aditiva v potravinách. Éčka a jejich vliv na zdraví.

    Aditiva v potravinách. Éčka a jejich vliv na zdraví.

    “Éčka” jsou v populaci stále velkými strašáky a při výběru potravin by většina z nás spíše sáhla po výrobku, který by číselný kód E neobsahoval. V dnešní době se to zdá ale takřka nemožné, jelikož jsou přídatné látky téměř v každém zpracovaném výrobku. Máme se jich ale opravdu bát? Proč se vůbec do potravin přidávají a můžou mít nějaký negativní vliv na naše zdraví?

  • Odlehčené dýňové fit kostky
    Zdravé Dezerty

    Odlehčené dýňové fit kostky

    Podzim s sebou přináší jedno velké pozitivum... Jsou to dýně, které nám společně se skořicí vytvoří krásnou podzimní atmosféru. Nejprve si vytvoříme jednoduché dýňové pyré, poté přidáme i jogurtovou náplň a dýňové kostky jsou na světě :)

  • Fit mrkváč z ovesných vloček
    Zdravé Dezerty

    Fit mrkváč z ovesných vloček

    Klasický carrot cake může budit dojen, že se jedná o super zdravou a lehkou verzi dezertu, ale zdání klame... Pokud si dáte mrkváč v kavárně, je stejně jako ostatní sladké dezerty plný cukru. Pokud si držíte linii nebo se snažíte stravovat zdravě, vyzkoušejte náš recept na oblíbený mrkvový dort, který je v té nejvíce odlehčené variantě, jaká může být.

  • Zásobník cviků na trapézy

    Zásobník cviků na trapézy

    Trapézový sval často jmenovaný jako trapéz se dělí na pravý a levý. Sval začíná u týlní kosti a jde přes všechny krční a hrudní obratle.  Horní část zvedá lopatky a ramena, střední část přitahuje lopatky k sobě a spodní je stahuje dolů. Má tedy za úkol fixovat a stabilizovat lopatky. V dnešním článku se podíváme na to, jak všechy části trapézu kvalitně procvičit.

Oblíbené články