Třešňový clafoutis
Třešňová sezóna je tady. Připravte si francouzský dezert Clafoutis. Připomíná klasickou českou bublaninu, kterou zná každý, ale chutná překvapivě jako pudink. Recept je klasicky v odlehčené verzi, bez klasické mouky a cukru.
Třešňová sezóna je tady. Připravte si francouzský dezert Clafoutis. Připomíná klasickou českou bublaninu, kterou zná každý, ale chutná překvapivě jako pudink. Recept je klasicky v odlehčené verzi, bez klasické mouky a cukru.
Rychlá buchta ke kávě, navíc s pořádnou dávkou bílkovin. Doplněno o sladká jablka s nakyslou rebarborou. To vše posypané křupavou ořechovou drobenkou.
Roztomilé minibábovičky, které překvapí každou návštěvu. Navíc jsou odlehčené a bez zbytečného cukru, klasické mouky a tuku.
Cuketa je vynikající potravina. Lze z ní připravit skvělá slanná jídla a jelikož je téměř bez chuti, hodí se také k přípravě sladkých pochoutek. Zkuste náš nový recept na rychlý cuketový perník s marmeládou a lehkým krémem.
Vypadá jako klasická bábovka ale klasická není! Jednoduchá bábovka ve fit verzi bez bílého cukru a mouky s netradiční ingrediencí navíc. Vyzkoušejte náš recept s kozím mlékem, které obsahuje spoustu vitamínů a minerálních látek.
Jemně nakyslá, osvěžující a v kombinaci se sladkým naprosto perfektní kombinace. Řeč je o rebarboře, jejiž sezóna je v plném proudu. Dnes vám přinášíme recept na rychlý koláč/bublaninu právě z rebarbory.