Jak se mění hmotnost příloh po uvaření?
Víte, že 100 g vařené rýže má jiné nutriční hodnoty než 100 g suché rýže? Podívejme se na to, jak se mění hmotnost nejčastěji používaných příloh během jejich přípravy. Přečtěte si náš článek a dozvíte se víc!
Víte, že 100 g vařené rýže má jiné nutriční hodnoty než 100 g suché rýže? Podívejme se na to, jak se mění hmotnost nejčastěji používaných příloh během jejich přípravy. Přečtěte si náš článek a dozvíte se víc!
Během pracovního týdne máme tendence se odbývat. Zejména u obědů sáhneme po něčem rychlém, dostupném a oběd zhltneme za chůze, v běhu nebo v autě. V dnešním článku si ukážeme několik typů, na co si dát při výběru a přípravy jídla pozor a jak předejít poobědové únavě.
V dnešní době, kdy se stále více zaměřujeme na prevenci zdravotních problémů a snažíme se žít zdravěji, hraje klíčovou roli ve stravování i správný výběr nutričně bohatých potravin. Jedním z esenciálních prvků je kyselina listová. Za co je zodpovědná, pro koho je vhodná a mnohem více se dozvíte v novém článku!
Pitný režim je základním kamenem zdravého životního stylu a správného fungování našeho těla. Dostatečný příjem tekutin je klíčový pro udržení hydratace, podporu metabolismu, správnou funkci orgánů a celkovou vitalitu.
Co se stane s vaším tělem, když přestanete jíst zeleninu a ovoce a přejdete na stravu složenou pouze z masa, ryb a mléčných výrobků? Vše o carnivore dietě a zda je vhodná právě pro Vás, se dozvíte v novém článku!
Podvýživa často nesouvisí pouze s nízkým kalorickým příjmem, ale i nedostatečným příjmem mikronutrientů, díky nevyvážené či příliš průmyslově zpracované stravě, proto podvýživa je i častým případem obézních lidí.