
Zdravé ořechové sušenky
Vyzkoušejte sušenky plné ořechů. Upéct si je můžete ve sladší variantě s javorovým sirupem, nebo v odlehčenejší verzi s nízkokalorickým sirupem.
Vyzkoušejte sušenky plné ořechů. Upéct si je můžete ve sladší variantě s javorovým sirupem, nebo v odlehčenejší verzi s nízkokalorickým sirupem.
Cupcaky, které nádherně vypadají a skvěle chutnají. Jen těžko byste na první pohled a ochutnání hádali, že jsou odlehčené a plné bílkovin. Klasická mouka je nahrazena špaldovou a o nálož bílkovin se postará tvaroh a protein. Třešničkou na dortu už je jen fakt, že jsou cupcaky snadné a rychlé na přípravu.
Pistáciový dort jako z cukrárny, který můžete dlabat i v redukci. Do základu jsme použili cizrnu a k doslazení jsme zvolili erythritol a čekanku. Kombinace proteinu, skyru a tvarohu se postará o zastoupení slušné porce bílkovin. Tímto dortem ohromíte zaručeně každou návštěvu.
Kdo by nemiloval Kinder Pingue. Čokoládový korpus, se smetanouvou náplní a to celé obalené v čokoládě. Toto je recept, který za to stojí vyzkoušet.
Speciální limitka od Pescience v příchutí dýňový koláč je naprostá pecka. Výborně chutná jen s vodou, v kaši vykouzlí perfektní konzistenci a hodí se také na pečení. My jej hned ozkoušeli v akci a vytvořili jsme vláčný perníkoskořicový koláč plný bílkovin.
Sladké brambory jsou skvělým zdrojem komplexních sacharidů, ale věděli jste, že jsou vhodné také k pečení a přípravě sladkých pochutin a dezertů? My jsme z nich vytvořili karamelovou bábovku. Bábovka je vláčná, chutná po oříšcích a karamelu a je zkrátka moc dobrá.