Zdravý banánový koláč plný bílkovin
Zdravé pečení z ovesné mouky již není žádná novinka. Existuje mnoho zdravých receptů bez přidaného cukru, kdy dezert můžeme obohatit o bílkoviny díky přidání tvarohu nebo odměrce proteinu.
Zdravé pečení z ovesné mouky již není žádná novinka. Existuje mnoho zdravých receptů bez přidaného cukru, kdy dezert můžeme obohatit o bílkoviny díky přidání tvarohu nebo odměrce proteinu.
Vyzkoušejte fit bábovku z cukety, která vás po rozkrojení překvapí svým pudinkovým vnitřkem. Bábovka je ze špaldové a ovesné mouky s extra porcí bílkovin navíc, kousek si tak můžete dopřát, ikdyž jste v přísnějším režimu a hlídáte si linii.
Proč použít cuketu do pečení? Cuketa má minimální nutriční hodnoty a udělá těsto krásně vláčné, takže si je můžete dopřát i během diety.
Pečení s citronem je vždy skvělou kombinací. Dezert je díky citronu osvěžující, ne tolik hutný, zkrátka se jí úplně sám. Abyste si jej mohli dopřát zcela bez výčitek a zapadl do vaší fit snahy, připravili jsme jej bez cukru a klasické mouky.
Donuty, které nejsou nasáklé přepáleným tukem? Upečeme si je v troubě! Společně s polevou z bílé čokolády jsou prostě k sežrání a navíc krásně vypadají.